En månad i flyttandets tecken..

Augusti alltså.
Syster flyttar in i mammas hus, jag flyttar ur min lägenhet i Matfors och faster flyttar ur sitt hus i Bjärme… Mycket städning, rensning och hittande av gamla saker således.

Igår kväll var jag hem till faster och hämtade en mysig och superfin snurrfåtölj i läder som hon ville bli av med, passar perfekt här hos oss! Från mammas hus har jag även tagit hem lite fina brickor, glasskålar bestick o lite annat pyssel, det lär komma upp en bild på finfina burkar alldeles snart…

Matfors känns lite underligt att inte ha i bakgrunden länge till, har ju ändå varit min fasta plats i tillvaron under ganska många år… Nu har jag Emma och Terror som är min nya fasta punkt, tänker inte glömma bort Matfors för det! 🙂

Dags att duscha o dra sig vidare till jobbet… Kanske en sväng förbi Ströms Zoologiska först, Emma rensade ur lite växter ur sitt akvarium som vi brukar skänka dit (En växt har verkligen växt på bra… längre än Emma är den!) So I bid you farewell… Kramar o snuskar! /xoxo 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s