Filmkvällar…

Har haft en serie kvällar fylld av filmer senaste tiden.. Jag, Emma och Edith började i torsdags med Disney-filmen Trassel, riktigt trevlig film faktiskt, skönt att se att Disney fortfarande har viss humor 😉

På fredagskvällen satt så jag och Emma under filten och kikade på en riktig höjdarrulle… Green Hornet!! Ruggigt bra actionrulle med komedi-inslag som är ett måste i filmhyllan… … … Nej, faktiskt inte. Grundtanken i filmen var bra, men utförandet var väl kanske väl larvigt… och stökigt… riktar sig filmen till killar i lägre tonåren så är det väl väl ändå.

Gårdagskvällen njöt vi av ett par skivor stekt fransyska med ugnsstekt nypotatis och rödvinssås, och till detta fick Iron Man-Robban duga, Due Date fick visa upp sig! Lite roligare än Green Hornet var den allt, men kändes som en film som man redan hade sett en två-tre gånger tidigare… Vissa höjdpunkter hade den ändå och det var inte helt bortkastade 90 minuter 🙂

Betygen? Due Date och Green Hornet får varsin 2/5 medan Trassel kör det dubbla, 4/5.

Ikväll då? Mjooo… Det kan nog bli så att jag väntar tills Emma somnar vid virkningen och sen slår på Sucker Punch, det vore väl ett trevligt kvällsnöje?

Pözz å Snusk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s