TV

Ikväll:
TV3 20:00 – Säsongsstart Navy CIS
TV3 21:00 – Seriestart The Mentalist

Blir en bra kväll, hoppas jag!!

Update: Okej. nu blev det bekymmer
TV4 21:00 – Säsongsstart House
Jäklarns.

2 reaktioner till “TV

  1. Ja, jag har så många påslakan att jag får så lov att besinna mig dock 😛Jag har skrivit en lång lista med saker jag inte får köpa och fler påslakan får nog stå med där. Vi ska bara köpa ett till av ett från Ikea som Stefan har en av. Sen är det stopp. Inga skor, inga halsdukar, inga väskor inga myskläder. Jag har sjukt mycket saker fast jag rensat så brutalt 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s