Det där med livet

Ja, råkade ju nämna i förra inlägget att det var lite saker som ändrats sedan sista kattbildsinlägget, det som främst satt stopp på bloggandet springer just nu runt på runda små fötter, äter kex och banan med glada tillrop och smälter både mitt o Emmas hjärta när han kryper upp i famnen med en lång kram och berättar att han ‘äkkar dig’

Att livet kan förändras så totalt fast ändå ramarna är desamma, vi bor än så länge i samma lägenhet, jobbar, kör bil, köper ost, dricker kaffe etc. Allt är som för tre år sedan men samtidigt verkligen inte.

Henry ❤

 

Musik lämpat till inlägget:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s