Höstlikt

Nu när vintern nästan börjat knacka på med frostnätter, motorvärmare, vinterdäck och allt som hör till så är det lätt att glömma att det nyss varit sommar… En del av sommaren tillbringade jag och Emma nere på Gran Canaria. Första gången som jag besöker öarna på sommarhalvåret, annars har det varje år blivit dec-april som varit besöksperiod i mitt andra hem…

För första gången på länge så åkte jag även på semester utan att ta med mig min NEX, så alla bilder som togs fick bli med mobilkameran, det är en annan utmaning! (men å andra sidan hade jag inte trott att det fanns så mycket mer att fota därnere som jag inte redan hade på bild…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s