Damn you, body!

Det här med kroppen är ju fascinerande. 04:00 imorse så vaknade jag av att jag var klart kissnödig. Det är inte helt ovanligt, men det som var ovanligt var att jag även hade ett nästan låst sendrag i vaden. På bägge ben. SVÅRT att stiga upp och kissa just då, det släppte efter ett tag så att jag kunde ‘do my business’ men har visst legat och krampat resten av morgonen oxå, nästan så att man har träningsvärk nu :/

(Kommer dock knappt ihåg när jag hade sendrag sist, så det var väl bara nått…. temporärt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s