Lite förtydligande

Hej februari, förresten!

Med tanke på förra inlägget, nej det är inte så att vi håller på att flytta egentligen, nej det är inte så att vi på något vis är trångbodda som det är nu, nej vi kommer inte flytta tillbaka till Sundavall… Däremot är det intressant att kolla på lite objekt runt om i stan med kanske lite större utrymme, eget garage och en plätt trädgård, om inte annat så som förberedelse inför framtiden!

Det som vi nu var och kikade på här i.torsdags (för er som vet; uppe vid ängekyrkan, typ) var ett klart intressant radhus där ungefär allt såg ut som det gjorde vid nybyggandet 1968 vilket innebär grymt coola tapeter, ingen plats för en diskmaskin, heltäckningsmatta på ett helt våningsplan och inte ett jordat uttag så långt ögat kunde nå… Inte riktigt förr oss, särskilt med tanke på misstänkt begynnande vattenskada i souterrängplanet…

Nog om det! Tisdag ny husvisning, idag mello öl och Carcassonne! Awesome!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s