Såhär på kvällskvisten

Jag hade ett långt och intressant inlägg på gång här… Men det blev lite sent så jag nöjer mig med en stilla undran:

När man kör om en lastbil som ligger på E4 och sladdar på i 60 i uppförsbacken… Och känner i omkörningssekvensen att lastbilen lämnar liiite för lite utrymme mellan sig och min bil (läs: glider upprepade gånger över körfältslinjen in på min sida) och får mig att tycka att det är liiiite trångt mellan 50ton lastbil och vajerräcket….

Visst är det skönt att då veta att lasbilschaffisen hade fullt koll på läget, och att den uppkomna situationen inte alls hade något att göra med att hen satt med näven uppe vid örat (kan ju aldrig tala i telefon och glida runt sådär, det vore ju olagligt, han är väl ändå yrkeschaufför?)

Väldigt skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s