Det här med att vara vuxen

Fast vi börjar inte där.
Det här med mat är svårt nog även om man inte jobbar inom handels, kan jag tro. Ännu svårare blir det ju då när man vissa dagar slutar 7 på kvällen (och givetvis många som slutar senare ändå, men då kanske man inte alls behöver tänka på middag 😉 ) och ofta hamnar i det där; ringa hem 19:10 ”vad ska vi äta ikväll då?”

Inte är det bra.

Så i ett plötsligt infall av vuxenhet så satte vi oss ned i måndags och dels gjorde en veckomatlista (wow) och sen även en shoppinglista på vad som behövde inhandlas, vilket vi sedan inhandlade på tisdagen (wow), nu vet jag ju att det är så att veckomatlistor väldigt sällan är något ihållande tecken på vuxenhet, men bara att börja känns nice!

På tal om vuxen… Det finns väl få saker som säger småbarnsfamilj så mycket som att man tar en kundvagn när man kommer till ICA/COOP/LIDL…. tycker jag iallafall. Hänger mycket hellre på mig två stora korgar och släpar runt dessa för att minska risken att någon ska tro att man är 30+ … vilket jag ju är… tyysan oxå!

Äh. Hade nog ingen egentlig riktning med det här inlägget, men jag har väl fått er att läsa nått iallafall, gött det! Gonatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s