Vilken vecka förresten

Ja, det är ju inte varje vecka man jobbar till åtta varje kväll, så det kanske är tur att jag verkligen inte kan, eller vill vänja mig vid det. Sluta jobba åtta, komma från jobbet vid tjugo över, sen in och handla lite (blir ju såklart såväl julklappar som julmat som vanlig handling denna vecka) och sen hem för att göra middag/kvällsfika vid halv tio-tiden. Bra för magen det.

Fick mig en annan magsårs-överraskning en morgon när jag kom ut till bilen oxå… Det hade smält/tinat/regnat på natten så det var någon slags pansaris på bilen… Och kupevärmaren hade inte gått. Grattis Tomas, säkringen har slagit ifrån… Snabb felsökning konstaterade att det inte var kupevärmaren som var felande, så innan jag fick tag på en ny sladd att testa med så var man ju lite orolig över att behöva åtgärda själva motorvärmaren… Inte roligt. 200 spänn och en grön sladd senare så var allt bra igen 😀

Ja, julen närmar sig ju. Julsillen är inlagd, julsenapen är kokad och julklapparna är inslagna… Bara att invänta julstämningen då, hur går det för er med det därute? (ni vet väl förresten om att brist på snö kan upphävas med glögg och tomteskum….?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s