Alltså det här med julbord…

GUD VAD MYCKET MAT DET BLIR!

Nackdelen med ett väldigt bra julbord blir ju då att man äter väldigt mycket oxå, exempelvis när man ätit sin silltallrik, gått över på köttallriken och även lagt lite spjäll och janssons ovanpå allt… Så kommer man på att man glömt laxen. Så då hämtar man en tallrik till med lite gravad, inkokt och rökt lax… MÄTT!

Så var det igår när jag och Emma var ner på St Petri Logen och mumsade julbord i samkväm med Emmas jobb, mycket trevligt sällskap, mycket god mat och även väldigt bra underhållning med flickor och pojkar från Hola Folkhögskola… Lyckad kväll! (Mätt natt…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s