Hoppsan Hejsan!

Det blidde visst en ny design, inte så tokigt med förnyelse såhär på höstkanten, det är ju inte så att man har bättre för sig 😉

Har faktiskt suttit de senaste dagarna och gått igenom samt ominstallerat min gamla burk som först stod i Matfors och dammade, och sen i Stöde och fortsatte damma igen, fascinerande hur mycket damm det kan bli i en dator som bara står still!

Blåste dock ur det mesta, kollade att allt satt där det skulle och drog igång den, och WOW vilken memory lane! (Gamla backuper på konversationer och bilder och grejjer sen ~2005 låg på den där burken… Och ligger nu tillbaka på den efter ominstallationen, yey!)

Det som mest slår en såhär när allt börjar se ut som det ska igen, är att wow vad länge sedan man satt och ominstallerade ett OS, på den gamla goda XP-tiden skedde det väl åtminstone ett par gånger per år/burk… Man blir lite ringrostig! 😀

Och vad var det nu för program man brukar vilja ha installerade……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s