Helgdagsmys

Ja, nä, inte händer det mycket här. Men Emma är på hajk hela helgen så jag och Terror kör lite hemmamys bara vi grabbar… Laddade med kött och öl och fortboll igår kväll, fick sällskap på köttet iallafall, men fotbollen fnyste lilla herrn bara åt :/

Annars har det varit en fin vecka, lagom med jobb, lagom fint väder och en grill-sväng till Gålvik är ju aldrig fel, fick även njuta av Stödesjöns (varm?) vatten ett tag, iallafall upp till knä-höjd… Hunden badade som en tok med barnen dock!

Dagens projekt lyder som följer: Fixa hundmat. Det blir ett bra dagsprojekt i detta väder det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s