Bra fredag ändå

Skön dag det var igår ändå, satt hemma mest hela dagen och spelade ett roligt spel: Don’t Starve (Plocka morötter, göra upp eld, jaga bin, springa från monster, hugga träd, bygga stråhattar. Awesome) fast givetvis gjorde jag lite nytta oxå, strök gardiner och allt sånt…

Sen tog jag och plockade upp Emma när hon slutade jobbet och vi drog till Sams för middag (Filet Mignon Black & White / Tournedos, MUMS) innan jag hoppade in i bilen och mötte upp Emil, Zizzie och Maria i Sundsvall för att kika på nyaste och sista Twilight-filmen (Breaking Dawn part Two… Bra film förvånande nog… Bättre än alla de tidigare tillsammans, hah.)

Så ja.. Det var en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s