Bemärkelsedag

Jag har visst (tydligen) någon slags bemärkelsedag i morgon, för säkerhetsskull så har jag ordnat det så att jag är bortrest (stockholm) och dricker öl.

Nu kan det kanske vara så att någon(eller några) får för sig att kaffe, tårta och kanske lite diverse tilltugg vore trevligt och för den händelse att någon(eller några) hittar upp till Härnösand för att leta efter sagda godsaker så kommer jag att hålla mig hemma under heeela lördagen istället, mest troligt sittandes i fotöljen med en kall Innis&Gunn i handen, men Emma har sagt att hon gärna vill ha bättre sällskap än så…

(alltså, kom gärna förbi och drick en kaffe på lördag om ni har möjlighet och viljan)

Det var allt.

2 reaktioner till “Bemärkelsedag

  1. ”sälerhetsskull”, ”Ny kan det kanske”, ”Innes&Gunn”. Tror du fått nog med öl jag. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s