Stora steg mot vintern

Jamen visst är det fascinerande hur saker och ting kan ändras bara sådär över en natt… Igår var det fortfarande höst ute, men följer man Twitter och instagram den här kvällen så verkar det mest vara vitt överallt…

Glad över mina vinterdäck så puttrade jag sakta hemåt från jobbet ikväll, tog en betryggande rygg på en Subaru (vet ju aldrig om 4×4 kan vara behjälpligt) och vi låg stadigt på 90strecket hela vägen som duktiga kepsgubbar. Fast med tanke på att varannan bil vi mötte antagligen låg med sommarsulor på så kändes det ändå helt rätt.

Nu börjas det mina kära, mindre än 2 månader kvar tills tomten kommer, gröten får väl snart komma fram på bordet igen och den ljuvliga musten dricks tills det sprutar skum ur öronen, visst längtar man lite?

Näe. Nu ska jag ta i sk*ta klart och hjälpa Emma med middagen, ledig helg skall avnjutas i bästa sällskap!

2 reaktioner till “Stora steg mot vintern

    1. Meh!
      Jag är stolt kepsgubbe i trafiken, svär åt ungdomen som kör för fort och åt tanterna som kör för långsamt, endast en kepsgubbe kör perfekt! *truth of life*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s