Stora besökshelgen och otur med lotto

Ja den gångna helgen måste väl klassas som den stora besökshelgen, på lördagen så plockade jag upp BG och Sofie efter att jag slutat jobbet och kidnappade dem till Härna. Köttfärssås, Monopol, öl och vin stod på schemat så det var en lyckad kväll! Terror fick nog inte mycket sömn dock, då han kände sig nödgad att springa från gästrum till sovrum till vardagsrum (sin bädd) för att hålla koll på allt och alla hela natten, stackarn hade väl helst legat sked nånstans…

När jag sen kom hem från jobbet på söndagen hade Emma redan fixat med den kvällens sällskap, Beatrice, Ylva och Aisha hade vägarna förbi och nu bjöds det på pizza, Bamse och mer Monopol, gött! (Tack till Härnö Pizzeria förresten för den eminenta bakismaten!)

Det är roligt att ha sällskap nu när vi har en lägenhet som är än bättre förberedd för det än vad den förra var, men samtidigt är det skönt att vara hemma bara Emma och jag oxå såklart, som exempelvis ikväll med Porterstek och rödtjut… MmmmmMMmmmmm!!

 

Spelade förresten på Lotto i helgen. Det är ju sånt tjat på TV’n om nån jackpot på XXXmiljoner kronor så tänkte att det kunde väl vara trevligt. Spelade för 32 kronor. Fick 2 rätt. 0 kronor i vinst. Humbug 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s