Kära polisbil

Bara för att jag körde lagligt ända från Strömstadsvägen ner till västermalm och uppenbarligen höll tillbaka er när ni hade så bråttom (utan att för den del visa detta medelst ljus eller ljudsignal) så behövde ni väl ända inte göra en omkörning alldeles innan en rondell, som vi ändå skulle åka varsitt håll i… nästa gång så kan ni väl säga till redan uppe i Granloholm att ni vill om, så slipper såväl ni som jag ligga och köra lagligt helt i onödan…
Hälsningar Tomas i den svarta Saaben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s