Gammalt fotografi

Eller ja, alltså inte gammalt gammalt, men ändå från en annan tid! Satt och gick igenom lite bilder på Deviantart och fastnade på den här lilla strömlinjeformade Saaben, nostalgi! Bara några få år sedan den togs, men ändå är det så mycket som har hänt. Jag och Mamma var upp till Östersund på en släktträff där det bland annat åktes lite Go-Cart, sjukt roligt. Bilden är tagen med min gamla kamera, en Casio EX-V8, fortfarande favoritkamera… Synd att den inte riktigt höll för att klämmas under handbromsen, suuuuck!

Miss you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s