Ojoj

Men hoppsan hejsan, 18 besökare allaredan idag, hur ska man följa upp detta egentligen då 😉

Som alla andra i min närhet så kan man ju konstatera att det har blivit snöoväder igen här i soliga Medelpad. Vi som hade lagt ut mattan på balkongen och allt. Typiskt. Sista snösvängen som kom så stod jag nere på parkeringen i shorts och tischa och sopade av bilen, undrar om några grannar såg mig då. Denna sväng så var jag mer förberedd innan jobbet och hade tagit på mig såväl långbyxor som tröja 😉

På tal om jobbet så beställde jag mig ett sådant här:

Sony SEL 16F28

För några månader sedan. Har inte kommit ännu. Inte ens på Sonys hemsida. Suck.

Så nu funderar jag på om jag ska strunta i pannkakan och istället ge mig på ett lite större objektiv:

 Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011)

Den vore väl snygg? Och inte alls samma typ av objektiv… Hm. Tål att tänkas på!

Speaking of pannkaka så var det planen för dagens middag, men när jag skulle köpa baconer (uttalas med s) på CityGrossen så fanns det såklart inte den typen jag ville ha, så då blev det köttgryta istället. KÖTT!

Eh. Jo. det var nog allt, ha det gött allihopan o hoppas ni får en fin helg, själv ska man jobba….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s