Vilken dag!

Jamen vilken härlig dag! Började med att vara vaken länge inatt så att man kunde sova länge med gott samvete imorse, uppstigning med hunden vid nio-tiden till en strålande vacker senvinterdag, solen sken och allt var fint! Släpade runt hunden runt skolan och njöt av solen, fick lite sug efter att grilla korv i Puttaviken, det må jag lova!

Några koppar kaffe senare så packade man in sig i bilen och hämtade upp Emma på jobbet, dags för bus o skoj på Drakborgen! Såväl min syster som Emmas dito slöt upp ute i Birsta så i slutändan var vi fem vuxna o fem barn, det är inte illa det! Sjukt rolig att kasta bollar o springa i labyrinter och åka rutschkanor, haha! (30-årskris, släng dig i väggen!)

När man väl sen kom hem efter att ha återlämnat Emma på jobbet så blev det till att rasta hunden, mata hunden och klia hundmage innan man drog ner på stan igen och fick GOD middag nere på Sundsvall City Hostel, hemgjord lasagne med gudomlig tzatziki stod på menyn som avslutades med en öl på Allstar, längesedan man hade en sådan fullbokad och trevlig tisdag, det må jag säga!

Och som avslutning… Stort grattis till blivande storpojken Leo som fyller hela ett år idag! Imorgon kommer jag med en födelsedagspuss o uppvaktning, sådär lagomt dagen efter lixom ^_^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s