Snabbmatskassörskan…

… i kvarteret där jag bor… Tack McDonalds Landsvägsallén för att ni tar betalt för en mumsig liten cheeseburgare, utan att sedan packa ner den i ‘to go’-påsen…. Tur att jag fick med mig bearnaise-såsen den här gången iallafall…. Ska man verkligen behöva kolla igenom påsen efter att den packas av kassan? Verkligen?

Suck.
Bitter man jag är.

För övrigt längtar jag till Januari, tänk vad skönt det ska bli med lite snö o riktig vinter o inte totalt kaos på jobbet… xD

2 reaktioner till “Snabbmatskassörskan…

  1. Hej Tomas.Det är verkligen tråkigt att läsa att restaurangen råkat missa din Cheeseburgare. Jag skulle uppskatta om du kan mejla oss på mcsvar@se.mcd.com om detta så vi kan följa upp det med restaurangen och få möjlighet att göra dig nöjd igen.Ha en trevlig dag och en God Jul!Mvh MadeleneMcDonald's Kundtjänst McSvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s