Höstens sista dag?

Man kan ju hoppas, för nu är det blott en halvtimme kvar tills det blir November….

 En bra månad får man hoppas, jag fyller ju år, ska tatuera mig, jobba a**et av mig och kanske blir det en sväng någonstans någon dag… rastlös deluxe! (Gran Canaria vore ju trevligt, eller Hamburg. London. Madrid! Göteborg! Östersund! ja…. ni förstår….)

 Helgen som gick var fin förresten, lite halloween-firande i Stöde med Edith, Axel och Melker. Vi pysslade lite inne och sen var jag iväg i skogen med lyktor och godispåsar för att göra klart avslutningen på en liten skattjakt som Emma hade dragit igång… Sen blev det såklart grön glass och korvspaghetti! ^_^

Kvällen till ära (jamen sista Oktober och allt) så hr Emil och B-G varit här på besök och lirat lite Rage och MW2… Emma hade flytt fältet och åkt på bokklubbsträff så vi passade på att äta pizza, dricka kaffe och spela våldsamma spel 😉

Nu sitter vi o klurar på vad som skall göras i veckan, många lediga dagar för mig, så vi får passa på att umgås lite innan julrushen drar igång… … well, gonatten då! 😀

3 reaktioner till “Höstens sista dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s