Ljuvliga söndag..

Fick idag förklaringen till varför jag igår slocknade i sängen ett bra tag efter middagen innan jag kunde stiga upp o vara en man för mitt kaffe…

Kom på jobbet som vanligt, körde ut en pall med förhöjningssocklar till tvättmaskiner, körde tillbaka pallen… och hela världen började snurra…  Ont i huvudet, yrsel i kroppen och paniksvettningar…. Carro skickade hem mig och jag plockade i mig en alvedon och bäddade ner mig i sängen… 38,5grader i feber. Suck.

Sovit ett par timmar nu och efter alvedonen så mår jag ju lite bättre. Ska dock ändå ner i sängen igen. Orkar inte vara sjuk, så då kan man ju lika gärna sova, eller?

2 reaktioner till “Ljuvliga söndag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s