Men vilken helg!

Ojoj vilken helg!

Började redan på fredagen med rödvinsmarinerad köttbit, öl, drinkar och Wii-spelande med B-G och Sofie, väldans trevligt även om lördagen blev lite segare än vanligt..

Segheten försvann snabbt så fort jobbet var över… Hem, duscha, dra på kostymen, knyta slips och springa ut till taxin som förde oss till helgens höjdare: Bröllopsfest! Fina Q och Nathalie tog och gifte sig för några veckor sedan och nu var det dags för fest i deras ära! Gott sällskap, fina kläder och god mat fyllde kvällen och gjorde att vi lullade hem sådär mitt i natten alldeles nöjda och glada 🙂

För att göra en fin avslutning på hela helgen så drog vi iväg till Gnarp nu på söndagen, dags att göra ett besök på hundpensionatet som Terror ska få bo på när vi drar iväg till såväl Grekland som Spanien. Pensionatet var fint och de som jobbar där verkade inte direkt tveksamma till varken storlek eller sinne på vår lilla valp, så det ska säkert gå fint att bo där! Efter det besöket fortsatte vi vidare till Hudiksvall för att traska runt lite i denna enormt söta ‘stad’ innan det var dags att vända kosan norrut igen. Det är fascinerande vilka världsmetropoler man passerar bara genom att vika av från E4:an och köra inlandet uppåt… Ilsbo, Bergsjö, Gränsfors, Västanå och Maj… Men trevligt är det!

Nu ligger vi i soffan och vilar upp oss inför kommande vecka, mätta i magen med hjälp av lite varma mackor med kantareller på så är vi verkligen laddade!

Gonatten o pussen på er alla som gjort helgen bäst!

LP is sooo yummy!

Fina hus i Hudik!

2 reaktioner till “Men vilken helg!

  1. Fy vad lyx med både grekland och spanien… Tänk om en annan tjänade så bra at man hade råd med det 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s