Solsken!

Jisses vad härligt det är med solsken och lediga dagar!
Idag har det varit fullt upp, trots ledigheten. Upp klockan sex och dra iväg till Birsta, bilen skulle in till Mekonomen för service… Blir även byte av bromsskivor och belägg bägge sidor fram, 3500 spänn till. Suck.

Sen buss tillbaka till stan, skulle vara duktig och betala o allt när man åker buss första gången på 1½ år, men så var såklart apparaturerna trasiga… Hem och käka lite frukost med syster och Emma innan vi gick ned på stan och lunchade buffé på Canton. MUMS! Sen en massa spring mellan banker innan allt var klart där och jag och Syster kunde avsluta dagen på Stenstan med en Cookie och en kopp kaffe… Så nu sitter jag bara och väntar på att Mekonomen ska ringa så att jag kan åka och lösa ut bilen, middag får nog bli nudlar… 😉

1½ vecka kvar nu tills vi åker… Fy satan vad skönt det ska bli att få släppa allt och bara åka iväg. Ligga på stranden och skita i nuvarande situationen på jobbet och bara vara… Ska bli gött det.

Hur njuter ni av solen idag då?

En tanke på “Solsken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s