Ny vecka…

Ännu en helg till ända, tack alla som hjälpte till att göra den bra! 🙂

Familjemidagen och melodifestivalen i Matfors följdes upp med en liten rundtur på Alnön idag, perfekt tur-väder och fiiint att se Spikarna i vinterskrud. Synd att inte kameran var med bara, fina motiv i form utav såväl rådjur och isbrytare som fina söta stugor, ett besök rekommenderas starkt!

När nu SG:Universe har ett litet uppehåll så började jag och Emma på en ny Sci-Fi ikväll, Sanctuary, en serie som bjuder på många bekanta ansikten från SG-Världen, bland annat Amanda Tapping, Christopher Heyerdahl och Kavan Smith. Ska bli roligt att se vad dom hittar på, Syfy har visst gett klartecken till en fjärde säsong så vi har lite kvar att se!

Läs gärna mer om serien här och här!

Till soffsittandet bjöds det på mumsigt snacks, chipsen får vila till nästa helg 😉

Ljuvligt!!

Iit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s