Storebror…

Kollade på lite statistik gällande den här bloggen (knapphändig som den må vara, är inte sån spec. rush numera…) och det är väl ganska säkert att säga att du som tittar sitter i Sverige (80%) på en dator med Windows (86%) och använder Firefox som webbläsare (52%) och mest troligt använder upplösningen 1280×800 (23%)

Det som är roligt med den här statistiken är väl kanske att det droppar in ett 40-tal besökare från USA varje månad… Nu tror jag ju dock inte att jag har så många beundrare ‘over there’ utan snarare beror det på att jag skriver om Terror nu och då…

Iit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s