Höstkrasslig

Så har visst vintern kommit… eller den har börjat göra sig påmind iallafall, gott om frost på backen på morgonen, frosthalka i korsningarna när man ska till jobbet, och rätt kyligt när man tar kvällspromenaden…
Ett annat säkert tecken är väl att vinterns vaccineringar har inletts, dock är det inget jag brukar ägna mig åt utan jag blir oftast snorig och sedan frisk helt på naturlig väg… Helgen fick kämpas igenom på jobbet mha ett par alvedon och halstabletter, sen slog det till på riktigt, så att säga. Både måndag och dagens tisdag har känts febrig och varit allmänt hostigt, krassligt och gnälligt, inte ens lite snabb skoshopping på måndagen hjälpte upp humöret nämnvärt. Darn.

Dessa:

(I like)

Passade även på att köpa nya skor till jobbet, den här gången ska jag försöka få dom att hålla sig hela längre än typ fyra veckor….

Nu ska jag ställa mig och diska lite, och sen koka ihop lite varm choklad med vispgrädde… ♥-at kommer snart hem!

Iit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s