Kapitalistsvin!

Jo jag köpte ju en liten kamera förra månadsskiftet… Så nu kliar det i fingrarna igen. Eftersom jag väldans sällan numera håller mig hemma i lägenheten i Matfors där min darling (datorn) finns, utan mer ofta är antingen hemma hos Emma eller i huset (Stöde) så har jag svårt att hålla efter fotograferandet, redigerandet och bloggandet… Därför får jag svårare och svårare funderingar på att sälja burken i Matfors (2,0DC, 2GB, 1,5TB, 8400gs, någon sugen? 2000 Spänn rakt av… Med 17″ skärm razz) och istället satsa en lagom dos pengar på en bärbar stjärna…

Det värsta är väl att jag samtidigt har lite krav (i3/i5, 4gb, HDMI, 14″, stabilt grafikkort) så det kostar ju som det smakar…. Men det rycker i spenderar-nerven! (Och jag har ju behovet. Faktiskt. Jag lovar. Suck.)

Iit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s