skördetider

Rätt skönt, idag har jag fortsatt med husligheterna i stöde, både mer mos och marmelad har det stått på schemat, underbart! Nu ska kvällen spenderas med chokladmousse toppad med sprut….. grädde och film!

Iit

4 reaktioner till “skördetider

  1. Ja det är lite fusk faktiskt! ^^
    Åhléns har en snygg NY-kudde också har jag sett. Vill ha!

    Såg att Mio har tallrikar i Zebra-stuk jag måste kolla närmre på också 🙂

  2. Hej!
    Jag jobbar som webbredaktör på Sundsvalls Tidning. Just nu håller vi på att starta upp en lokal nyhetssajt för Matfors på ST.nu. På den sajten kommer vi att samla alla våra nyheter från Matfors och ha en massa annat smått och gott. Vi tänker också ha lokala bloggar från Matfors. Som jag förstår det finns du i Matfors och därför undrar jag om du kan tänka dig att börja blogga hos oss! Hör av dig till oskar.nord@st.nu eller 060-197266 så berättar jag mer. Den här kommentaren kan du ta bort!
    MVH Oskar Nord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s