Höstens nyheter….

Ja, här skulle det väl såklart stå om IKEAs nyheter som i alla andra bloggar… Men då jag är besviken både på katalogen och nyheterna, så tipsar jag istället om en nyhet hos MIO, en riktig snygg dörrmatta!


Home, handtuftad i grön ull… 399:-

Iit

2 reaktioner till “Höstens nyheter….

  1. Söt matta 😉 Jag gillar dom min med massa döskallar och ”välkommen” på, haha.

    Och yes, jag läste om den där tjänsten, men då jag har så mycket plugg nu under första tiden på skolan så tror jag att jag hoppar den tjänsten. Men antar att ngn i årskullen över mig sökt den och får den.
    Kul att du tipsade om det iaf, mycket uppskattat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s