When in Hamburg…

… eat Currywurst?

Har ju bara mobilen med mig numera, men kan ändå bjuda på några bilder:


Det fanns ganska mycket att göra i Hamburg ändå, kolla på fina bilar, (Man är lite mätt på alla snygga MB, BMW och Porsche nu…) kolla på fina byggnader, kolla på fula byggnader, se massa nytt, gott och blandat.

Vi hade fint väder på våran ‘heldag’, tisdag, så den dagen blev det långpromenad genom staden: Shopping, Reeperbahn, hamnen, bombade kyrkor, tama svanar, stora statyer, vackra parker med mera, med mera. Jag är riktigt glad över att vi åkte, det är skönt att både komma iväg hemifrån ett tag och att få lära känna en ny stad, även om det kanske inte blir så att man återvänder.

Funderingar: Låååågt vatten, vem hade dragit ur proppen? Varför släppte mina vänner in mig onykter i klädbutiker, hade kunnat slutat betydligt dyrare än vad det ändå gjorde. Hur lång tid ska det ta att göra en Schnitzel egentligen? Hur kan ett sex-pack starköl kosta 15 spänn, och en flaska jäger 50 kronor, utan att alla är alkoholister?

Men bäst på hela resan var ändå:

Sällskapet!
(och glassen…)

Iit

5 reaktioner till “When in Hamburg…

  1. Det är oftast sällskapet som gör resan minnesvärd ;). Gillar dock dina funderingar, lite udda men roliga!

    Och taaack! Snart så är jag en sundsvallsbo. Vilket jag känner blandade känslor inför. Men ska bli kul och intressant! Och du, vet du vad? Jag tycker att du och jag ska gå ut och ta ngn öl/cider någon kväll! Hur tycker du det låter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s