CSN utsatt för skottlossning igen…

Heltidsstuderande krävs på återbetalning@Expressen.se

Fast problemet är väl fortfarande att Högskolorna inte följer det regelverk som lyder under sedan länge? Bara för att CSN nu börjat kolla att reglerna följs så blir det en jäkla massa gnäll… //Skyldig CSN massor av pengar, men inte gnäller jag för det.

Iit

3 reaktioner till “CSN utsatt för skottlossning igen…

 1. Hej!

  Det borde vara tvärtom, nämligen att CSN:s regelverk anpassas efter högskolorna och universiteten. Dvs, verkligheten råder och
  inte en verklighetsfrånvänd ”teori” eller ”hitta på” lagstiftning som bara finns för att djävlas med skötsamma studenter. CSN har inget med verkligheten att göra och låt därför högskolorna sköta det här själva utan inblandning av byråkrater som saknar både hjärna och hjärta och som själva antagligen aldrig varit i närheten av ett universitet eller en högskola. Antagligen är byråkraterna på CSN personer som kommer direkt från gymnasiet och som därför saknar kompetens och saknar empati och medmänsklighet.

  Mvh

  Mikael

 2. Till Mikael:

  Du tror inte det blir en snårig regeldjungel om varje skola ska ha egna regler?

  Vore det inte bättre om KTH gjorde som de flesta andra skolor i landet istället? Det vill säga, lägga upp en utbildning som följer gällande studiestödslagar och faktiskt ger rätt till det studiemedel som studenterna uppmanas söka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s