Välkommen kära cykelsommar!

Förra året så var det cykelpremiär 13april… I år hade jag tänkt mig första veckan i april, men det blev 18:e Maj istället. Fasen. Tog ut cykeln på premiärturen ikväll, +17grader klockan elva på natten, på tok för varmt för min kondition just nu.

Blev en liten sväng runt Matfors centrum, benen skrek stopp efter ca. 3 kilometer, så jag fortsatte till kyrkan på ren tjur. 10,76km stod mätaren på när jag hade vänt och åkt hem, 29minuter tog det mig. Får väl säga att det var en hygglig premiärsväng iallafall, men hur jag ska orka 4,5mil nästa helg, det vet jag verkligen inte…

(snitt 22,2km/h, max 43,5km/h, 35,6g förbrännt fett…)

((btw så är 35,6g fett lika mycket som i 2/3 pringles rör… det ni!))

Iit

En tanke på “Välkommen kära cykelsommar!

  1. Heja heja! Det blev ju en ordentlig tur!

    Jag var ute en sväng förut och man blir betydligt segare i värmen. Å andra sidan är det bara 16 grader nu jämfört med de 31 som det var när jag sprang tjejmilen i NY så det vore ju synd att klaga! 😛 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s