Drömmar…

Tänk vad drömmar kan vara roliga! Drömde inatt att jag var hos Radio Guld och blev intervjuad… Om vad kommer jag inte ihåg, men jag kommer ihåg att dom hade en stoooor skön vit skinnsoffa där som man kunde sitta i när man blev utfrågad… Eh ja. Tyvärr så hittade jag inte igen mig på deras hemsida nu på förmiddagen, så jag antar att jag inte skulle dit.

Däremot så verkar dagen bli riktigt otrevlig, vaknade imorse med rejält magont och illamående, efter någon timme på toaletten så somnade jag där på mattan och nu är det lite bättre. Sålänge jag ligger still, annars blir det oroligt igen :/ Bara det inte blir en riktig magsjuka av det hela, sådan har jag nog inte haft på flera år… vem kommer o lagar kycklingsoppa till mig, lixom? 😉

Iit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s