Natt…

Har varit en fin dag idag, fylld av fart och sällskap. En sväng till stan som sällskap till Maria resulterade i nya skor, glasögon och ny keps till resan, sedan vidare till Birsta för besök på MM och lite middag på IKEA. Helrätt.

Fick sen sällskap av Maria och Emil kvällen lång med lite kaffe, te, chips, choklad, bloggande, internetande och prat. Det är lite otäckt att åka iväg en hel vecka från de personerna som är så viktiga i mitt liv.

Nu när jag suttit ensam några timmar så har tankarna kommit krypandes igen och humöret sjunker följdaktigen, så ska lägga mig i soffan med största kudden jag kan hitta och glömma bekymren en stund, sömnen brukar göra sitt till.

Morgondagen blir i packningens tecken, har rätt bra koll på vad jag ska packa med mig, nu gäller det bara att hitta igen allt i garderoben!

Iit

En tanke på “Natt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s