Köp tre, betala för…

nästan tre?

Var in på Ica Maxi-bunkern i Birsta idag, skulle handla lite småvaror att fylla frysen med, men tog som vanligt ett varv runt hela butiken. När jag vandrade förbi mejerihyllan så fastnade jag för några stora gula skyltar som fick mig att fundera lite… Vad tycker ni?

Erbjudande:
Köp 3st Ica Creme Fraiche för 22 kronor!
Köp 3st Milko Creme Fraiche för 26 kronor!
och
Köp 2st Ica Vispgrädde för 15 kronor!

Bra erbjudanden, va? Om man räknar på ordinarie styckpris så sparade man i det första fallet 80 öre, i det andra fallet 70 öre och i det sista fallet 80 öre… Orkade inte kolla mer priser utan tog mig till kassan istället och for hem =P
 

3 reaktioner till “Köp tre, betala för…

  1. Att du inte slog till 😉
    Haha,ja…det är väl sådär med ”extrapriser”,lätt att bli lurad! Ibland upptäcker jag det när jag kollar på kvittot när jag kommit hem att det bara handlar om några ören hit och dit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s