Snurrigt är det…

Först ut: GRATTIS TILL SM-GULDET, STEFAN!

Allt känns lite snurrigt i huvudet nu, har inte koll på hur jag jobbar, har inte koll på vad som skall göras alla gånger, vet inte hur jag ska lägga upp dagarna när jag inte jobbar… Och har verkligen inte ork att lägga upp nått här på bloggen, även om en hel del har hänt senaste veckorna, brist på inlägg till trots.

Var ju och såg Sherlock Holmes med gott sällskap, den var grym, nu var jag sugen på att gå och se Wolfman oxå, men blev avrådd och kanske väntar tills den kommer på DVD istället. Men är ju sjukt biosugen… Tips?

Monterade (äntligen) upp cykeln på trainern idag oxå, fick den i födelsedagspresent i november men har inte kommit mig för… Tagit en 20-25 minuter på den nu ikväll, men lite väl högljudd för att köra på kvällstid kanske. Får se om det kanske blir till att flytta ner’n till källaren senare. Om man bara kunde dra igång stereon där *hm*

Cykeldatorn/Pulsmätaren från MM verkar vara schysst dock, om det inte varit för att alla medföljande batterier var stendöda, och hur ofta har man cr2032 och L1028 hemma…

Nä. Slutstrulat med hjärnan just nu… Nu blir det På Smällen på trean och lite vin istället… Peace!

5 reaktioner till “Snurrigt är det…

  1. Hmm.. cykel nu? Det är ju mitt i vintern fortfarande ;).

    Och i och med att du missade Åström på scen igår kan jag meddela dig att du MÅSTE försöka att se honom nästa gång han spelar någonstans, för det där var underbart fint.
    Btw, du råkar inte veta om nå jobb man kanske kan söka i S-vall? Jag flyttar nämligen hem till Norrland igen om tre veckor.

  2. Vaddå visa jacken igen? Scrolla neråt istället lat-apa! ;D

    Ja, fast jag är så mätt att jag inte orkar nån Malibu. Har du hört nåt så dumt? =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s