Mio

Det har väl knappast undgått någon att MIO har släppt sin nya katalog då det bloggas och skrivs hejvilt om just detta runt om i landet.

Jag tänkte inte bli så värst långrandig, eftersom jag redan har lagt in några ord om vad jag tycker om hos Mio, men för att plocka fram en av mina stora favoriter från katalogens nyheter, så visar jag mattan ‘City’ här under, en härlig matta som jag gärna skulle ha hemma, varför inte på väggen?


Handtuftad matta i ull, svart, Ø 150 cm 1.950:-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s