The Baseballs

Visst känns dom lite som vinterns lilla snackis och plåga?
Lyssnade på dom lite när skivan släpptes i höstas, men blev inte riktigt fångad då. Blev lite tjatigt med välkända låtar som bara var omgjorda till rockabilly-stuk, men efter att ha haft dom på på jobbet några dagar nu så måste jag kanske ändra uppfattning…
Att ta pop-dängor (gamla och nya) och göra om till ståbas är faktiskt rätt skoj. Så pass skoj att jag nästan tycker att skivans 12 spår blir lite för få 🙂

Om man kikar lite på nätet efter dom här tyska grabbarna, så har dom fått lite blandade reaktioner, Elin Unnes på SvD skriver exempelvis ”rent musikaliskt är ett skämt som passar bäst på en svensexa” medan HBLs Janne Strang är mer positiv: ”ett av höstens piggaste och roligaste coveralbum” och det är väl där jag lägger mig nu oxå, ett roligt coveralbum men det ska bli spännande att se vad dom kan släppa efter detta.

Mer läsning:
The Baseballs @ tyska wikipedia
The Strike @ ginza.se
1:a på albumlistan sedan v3 2010

4 reaktioner till “The Baseballs

  1. Jo men david hade gett dom tillåtelse att få gå in med huvudnyckeln, dock sa dom ju inget om när dom hade tänkt göra det. Men det som e drygt är ju att dom borde ha lämnat en lapp, så man visste att det var en ny på gång lixom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s