Filmkväll….

Jo jag var ju och köpte lite filmer på MM för ett tag sedan

Har tagit mig nästan 4 månader, men nu tog jag och såg en av rullarna iallafall:

Och vad ska jag säga, gott om roliga skådespelare, intressant miljö (poker, Las Vegas, mmmm) men det händer ju verkligen ingenting, långt mellan det roliga så kan inte kalla det en komedi. Inte mycket till poker-action, inte mycket till annan action heller, vad vill dom säga med den här filmen?

Jag har ingen aning, men den är på nått sätt rätt välgjord och välspelad och lite intressant i slutändan ändå.
Betyg: 3/5 ger vi 🙂

En tanke på “Filmkväll….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s