Härligt väder!

Äntligen blivit lite bättre gradantal utanför dörren, -4 grader idag och en härlig promenad till byn med syster, igår blev det även en promenad upp till Maria och Emil påföljt av lite god lasagne och en del TV-spelande, härliga tider 😉

På torsdag ska det äntligen bli lite simning igen, får väl se om det är knökfullt där nu såhär i nyårslöfternas förlovade tid… Det verkar vara fallet på det nya gymmet i matfors, TRIM (TRäna I Matfors), jag har fin utsikt från mitt vardagsrum över deras parkering och det verkar vara riktigt välbesökt.. Man kanske måste ta på sig sandalerna och traska över dit vid tillfälle 😉

Nu så ska det nog snart vara dags för sängen, jobba imorrn! (Så inget mer borderlands ikväll… …. … okejdå. Men bara lite)

I’m gonna skin ya, put on your face and say Hi to your momma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s