Tystnad….

Det har varit mycket av det slaget på bloggen den senaste tiden… Får mig att tänka på när jag sist hade lite ‘blogg-uppehåll’ för några månader sedan, något som min syster då kopplade samman med att alla bilder på mig pryddes utav ett leende…

Den här gången beror inte blogguppehållet på att jag går leende genom livet, utan snarare på att jag inte har tid/ork över att skriva något, eller att för den delen göra något värt att skriva om…. Vilket på sitt sätt är riktigt skönt.

Jag har varit tre veckor på MediaMarkt nu, och jobbat ca. 75% vilket har varit väldigt ovant och gjort att min nattsömn har börjat fungera igen…. Jag trivs oerhört bra såhär långt, det är så skönt att vara i butik igen och träffa massa folk och få nya intryck hela tiden.

Det sagt så tänkte jag att jag skulle bjuda på lite bilder från de senaste veckorna iallafall, ‘rätta’ kameran har fått vila ett tag, men mobilen har lyckats fånga några ögonblick…

Nu har advent infunnit sig, snart är julen här, men vart är snön?


Pojkarna bakar pepparkakor, väl hjälpta av sin mamma… Degen är godast…

Det är lite olustigt att gå på smala by-vägar när timmerbilarna skramlar förbi i 90 blås…

En tanke på “Tystnad….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s