TV-tittandet ökar…

Iallfall i detta hushåll… Och jag måste passa på att tipsa om en ny serie som börjat gått på fredagarna på fyran, om ni inte redan har kolla på den, nämligen Flash Forward. Det här är en serie som berör bekymren med att hela världens befolkning fick en 137 sekunders blackout samtidigt, i den blackouten fick dom se en glimt utav sig själva 6 månader framåt. Eller?

Paranoida och människor som älskar konspirationsteorier kommer säkert att gilla den här serien, jag gör det iallafall! 😀

Såg nyss klart episod 3, då jag tyvärr missade det i fredags. I slutet av avsnittet spelades en väldigt bra låt med Smashing Pumpkins som jag nästan hade glömt bort… Tänkte att den låten får hjälpa mig att stänga den här kvällen. Godnatt!

Spotifylänk här, för bättre ljudkvalitet. Njut!

4 reaktioner till “TV-tittandet ökar…

  1. Låter både intressant och spännande. Får försöka kolla på nätet, så att jag kommer ikapp. :o)
    I somras när jag var i Skottland, såg jag en kortserie (4 delar tror jag det var), som hette Torchwood. Den var mycket spännande och tankeväckande. Den fanns utan text på BBC:s hemsida. Se den!

  2. Ja, när du säger det, så ringer det nån liten klocka längst bak i huvudet… NU kommer jag ihåg!!! När vi satt på puben i Largs och yvdes över serien, sa min resekompis nåt om att huvudrollsinnehavarna i Torchwood också spelar sina roller (exakt samma roller) i en annan serie, som hette nåt annat. Den serien har jag emellertid inte sett. De fyra avsnitten (eller var det sex?) är de enda jag sett. Bra var de i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s