6 reaktioner till “Länkar till tjuvlyssnat…

  1. Hej Thomas. Oj. Vad du har kommenterat min blogg.

    Höst bilderna är nytagna from igår faktiskt då det var underbart höstväder och perfekt att vara ute och fota lite. Idag är det disigt och kallt.

    Jag tycker ju samma som du att man borde kunna vara politiskt aktiv om man kan skriva om annat på rätt sätt. Oavsett om jag är politiskt aktiv eller inte så har alla en åsikt och kan jag nu skilja på den åsikten och skriva något så det låter ”neutralt” ser inte jag heller något problem med det. Men det gör mina lärare… tydligen. Men jag bestämde mig att jag kommer vara aktiv om jag får ett erbjudande. Går min egen lilla väg helt enkelt (som vanligt),,

    Jag skrev ju faktiskt en artikel här om dagen om vårdvalet och jag satt faktiskt och försökte få det att låta neutralt men ändå få fram poängen. Det gick nog ganska bra, eftersom jag fick den publicerad.

  2. Jag kan tänka mig att den svarta klockan tog slut snabbt när den är så snygg! Misstänker dock att det kommer komma in fler snart så då får jag eventuellt passa på. Den skulle vara snygg i sovrummet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s