Besökarafton…

Hej!

Tomas heter jag, vad heter du?*

Har nyss kommit hem från M+E, kollade på en Johan Falk-film (National Target), rätt skaplig för att vara en svensk aktion. Kaffe och choklad och gott sällskap är aldrig fel, känns även bra att alla tre snörvlar lite så behöver man inte vara orolig för att smitta nån eller så *ler*

Bra dag idag, bättre imorrn? Stadstur, BBM och mer film, denna gång ‘Män som hatar kvinnor’, antar att det kommer ett nytt blogginlägg om det imorrn, har lite att tömma ur mig om den filmen/bokserien och andra liknande betingelser inom svensk media/kultur.

*Anledningen till att jag frågar är att det idag har varit snart 30 besökare på denna sida, men inte en endaste liten kommentar… Varför så osociala? Säg… 1/10 av alla besökare skulle väl kunna skriva en rad, det skulle ge 3 kommentarer idag och ett större leende på mina läppar! Så kom igen nu besökare från jempas, ajlin, småbloggskommentatorn, google, facebook och alla andra trevliga ställen, droppa en rad!

4 reaktioner till “Besökarafton…

  1. Jamen visst funkar det lite iaf?
    Att köpa sig fri från sjukdom menar jag. Klänningar och skor och sånt piggar alltid upp 😉

    Zizzie heter jag förresten. Inte på riktigt alltså men lite iaf 😉

  2. De ”våta synthslingorna” var väl helt okey, lyssnade faktiskt inte sååå mycket på musiken, fast det var bättre musik igår än i förrgår faktiskt.

    Nej nej, de där bilderna på branden tog jag med min Canon Eos, mobilbilderna blev crap. Och nej, det är inte min bild som är med på aftonbladets hemsida tyvärr, dom valde ju ngn annans. vilket jag förstod, mina blev ju skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s