Sjukling

Ja! *ynk ynk*

Blev snorig, hostig och febrig denna vecka, inte trevligt alls. Inte nog med att jag missar värdefulla arbetsdagar, jag tillbringar även en massa timmar hemma utan att ha nått annat att göra än städa, diska, tvätta och sådant tråkigt… Hua!

Vaknade imorse till ett fint väder, betydligt bättre än gårdagens regn/snö/hemskheter så jag började dagen med en liiiiten promenad (runt tjärna, 1km eller nått, måste ju ta det lugnt när man är snorig) men det var skönt med frisk luft.

Sen fick man ju fixa sig lite eftermiddagsmellanmål (missade frukost och lunch…) så då blev det vad ni ser till höger, en god kopp Chai-te! (buntar med mjölk och socker i botten, kanel på toppen, hejja!)

Vad har ni pysslat med den här veckan då? Kram!

4 reaktioner till “Sjukling

  1. Så till frukost, lunch och mellis drack du sammanlagt en kopp chai?!? Skulle ha svimmat för länge sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s