Oh Happy Life!

Lite överdrift kanske, men nu är jag liiite gladare än i morse! Var nämligen in på bilbesiktningen idag efter jobbet (STRESS! Men hann, nästan, i tid!) och från att ha världens sämsta magkänsla och se ett stort kryss framför mig på papperet så kom jag undan därifrån med två skit-tvåor!(Handbroms otillräcklig på ena sidan, samt positionslykta ur funktion… *skäms*)

Så det blev en billigare besiktning än förra året…

Efter besiktningen så blev det lite BBM som vanligt, Hot-Chili-Mål denna gång, gott…. Sen hemkomst nu och tillagning utav matlåda, upp halv fem imorgon ‘som vanligt’. Otäckt.

OCH JAG VILL INTE BLI FÖRKYLD IGEN NU! HAR JU NYSS BLIVIT FRISK! SKIT!

2 reaktioner till “Oh Happy Life!

  1. På BBM var det svartsotade ögon med lila glitterliner om jag inte missminner mig ^^
    Sen har jag ju lite gröna skuggor sen tidigare men ingen lika fin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s