Trutter ikväll.

Blev inte lika bra cyklat som jag hade tänkt idag, motvinden och trötta ben tog knäcken på mig så jag bytte sida och vände redan vid Edeforsen… Drog ändå ihop 2,4mil på den svängen, och sen blev det cykling till och från Syster frampå kvällen, så det blev en nästan 4mil totalt. Känns bra efteråt!

Men fint väder var det verkligen!

Massa besökare igår, och en hel del även idag… Men vad händer med kommentarerna? Ingenting! *spelar förgrymmad*

Det är ju så enkelt, snälla alla skicka en söt kommentar nu!
(Har ni inget konto på Blogger eller annat, så välj alternativet namn/webbadress stället, där ni bara skriver in namn och ev. email-adress eller webbsida eller vad annat ni vill uppge…)

Kom igen nu, klicka klicka! Vill ju veta vem du är som läser!

7 reaktioner till “Trutter ikväll.

  1. Hej, jag heter Märta-Li är 23 år och bor i Bosvedjan. På fritiden pysslar jag i trädgården, löser allers korsord och klappar mina fyra katter. Jag studerar till lärare i Härnösand och driver en blogg. Jag är ledig imorgon för en dejt om du är intresserad. Hör av dig.

    /Märta-Li

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s